Buat Website Tanpa Coding? Seriously😲???

Rupa-rupanya ramai yang masih tidak tahu ada cara mudah untuk buat website TANPA PERLU SEBARIS AYAT CODING pun.

 

Rugi betul kalau ada yang masih belum mencuba cara ini,sedangkan kaedah ini telah pun popular dalam kalangan orang barat.

Mereka menggunakan kaedah ini untuk memajukan perniagaan mereka. Ada di antara mereka yang jual kosmetik, ada yang menawarkan servis penghantaran barang, dan ada juga yang buat bisnes bakery walaupun bisnes dari rumah sahaja.

 

Pelanggan majoritinya mudah tertarik dengan sikap ‘profesional’ seseorang peniaga itu, lebih-lebih lagi pada waktu ‘first impression’ mereka, dan website adalah satu alternatif yang  paling memberikan impak dalam pandangan seseorang pelanggan.

Haa cerita banyak-banyak pun tak guna,baik kita terus ke topik sebenar.

Anda hanya perlukan CMS untuk membuat sesebuah website.

Apa itu CMS?

 

CMS bermaksud ‘Content Management System’, iaitu anda hanya perlu mengatur atau menguruskan konten dalam website anda.

Mengapa Anda Perlu Menggunakan CMS?

-Mesra SEO

-Dapat mengurangkan masa dari membuat website menggunakan coding

-Tidak memerlukan pemahaman mengenai HTML,PHP,dan sebagainya yang berkaitan dengan coding.

Masih Lagi Tidak Tahu Cara Menggunakan CMS?Tidak Mengapa…Kami Ada 🙂

Jangan risau,kami ada kepakaran dalam CMS.Anda boleh belajar buat website hanya dalam 1 hari!

Anda masih lagi berpeluang untuk menghadiri Bengkel Mudahnya Website (BMW) pada tarikh yang terdekat ini:-

-Tarikh: 15 April & 13 Mei.

-Waktu: 9am hingga 5 pm.

-Lokasi: Trefoil,Setia Alam,Shah Alam,Selangor.

Apalah sangat RM50 tu kalau pulangannya akan dapat berganda-ganda lepas buat website.Hanya belajar sehari je pun dah boleh buat website macam kami 😀

Layari https://zalhazmie.com/bmw untuk keterangan yang lebih lanjut mengenai Bengkel Mudahnya Website atau hubungi talian (+603) 3358 5747.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *